07:30 – 19:00

Hétfőtől - Péntekig

Danubius utca 3

Budapest

+3620 493 9594

Üdvözlünk a Forex és Tőzsde weboldalán. Használd ki a több mint 20 év tapasztalatainkat!

February 26, 2021

07:30 – 19:00

Hétfőtől - Péntekig

Danubius utca 3

Budapest

+3620 493 9594

Kereskedési eszközök

Webtrader

Bárhonnan elérhető, rendkívül könnyen használható, nem kell külön applikáció a számítógépre. Rengeteg a kereskedési döntést segítő extra funkcióval van ellátva. Megnézheted, hogy a fedezeti befektetési alapok, adtak vagy vettek az adott részvényből, hogy a világ vezető bankjainak az elemzői vételi vagy eladási jelet látnak-e inkább egy instrumentumban, hogy pl egy adott cégről, az elmúlt héten, milyen hírek jöttek ki, és ezek inkább milyen irányba mozdíthatják el egy adott részvény árfolyamát.

Meta Trader 4

A MetaTrader 4, az egyik legismertebb platform. Nagyon sok brókercég. Az MT4-en keresztüli kereskedés számos piachoz és több száz különböző pénzügyi eszközhöz nyújt hozzáférést, beleértve a devizát, az árupiaci termékeket, részvényeket, kriptovalutákat és az indexeket. Ingyenesen letölthető, és mindent megtalálsz benne, amire szükséged van a piacok elemzéséhez. A cég viszont már csak a MT5-re ad ki frissitéseket

Meta Trader 5

Az MT4 nagy sikerét követve a MetaQuotes megtervezte még több funkcióval ellátott utódját, a MetaTrader 5-öt. Akár új vagy a kereskedésben, akár tapasztaltabb, meg fogod találni az MT5-ben a számodra ideális eszközöket. Rengeteg elérhető instrumentum, beépített ajánlati könyv, még több elemzési eszköz, automatizált kereskedési lehetőség és gazdasági naptár segít a kereskedésben.

Trading Central

Haladó kereskedést segítő eszköz a webtraderhez. Mintha egy tapasztalt elemző „ülne” melletted és segítene. Folyamatosan éjjel-nappal figyeli a piacokat, és alternatív forgatókönyveket ad neked, hogy milyen kereskedési döntéseket hozhatsz, integrálva indikátorok jeleit és az alakzat felismerést. Bejelöli számodra a napi Pivot Pontokat, így támasz-ellenállás szinteket rajzolva be.

Top
X